Skrivekonkurranse for ungdom

Er du glad i å skrive, og mellom 15-25 år? Da kan du delta på Integrerings- og mangfoldsdirektoratets skrive- og fotokonkurranse i sommer! Du kan vinne et gavekort på 3000 kr ved å sende tekst eller bilde til nora@imdi.no. Fristen er 31.august!

Alle ungdommer mellom 15-25 år kan delta. Det er tre kategorier man kan vinne i. I hver av disse kategoriene trekker vi to vinnere, en vinner mellom 15-19 år og en mellom 20 og 25 år.

Kategori 1: «Kontroll» når andre prøver å kontrollere meg/deg. Nederst på siden ser du en video som forklarer litt om hva kontroll kan være. Skriv en kreativ tekst, en kronikk, novelle eller et dikt på maks 2 A4-sider i en av disse to kategoriene.

Kategori 2: Min mangfoldige identitet, min identitet som flerkulturell ungdom. Skriv en kreativ tekst, en kronikk, novelle eller et dikt på maks 2 A4-sider i en av disse to kategoriene.

Kategori 3: Send inn et foto som illustrer mangfold, kontroll eller utenforskap. Skriv gjerne 2-3 setninger for å forklare hva som er meningen bak fotografiet.

Send tekst eller foto til nora@imdi.no

Du kan også sende fotografier til mobil 46623447

Har du spørsmål til konkuransen i løpet av  sommerferien kan du sende en melding på vår instagramkanal @nettportalen_nora

Husk at vi ikke ser på rettskriving, innholdet i teksten er det viktige!

 

Frist og vinner

Teksten eller fotografiet må sendes til IMDi innen 31.august. Vinnerne trekkes den 20. september. Du får beskjed om det på mobil/eller epost. Premien er et universal-gavekort på 3000 kr.

Tekstene og fotografiene skal vurderes av IMDis ungdomspanel, sammen med ansatte i IMDi.Teksten eller fotografiet blir også publisert på IMDis egen nettside for ungdom «Nettportalen NORA».

Du bestemmer selv om du ønsker at teksten skal være anonym eller ikke. Vi som jobber i IMDi må kanskje også se på om teksten bør være anonym, hvis vi ser at det er best for deg.

Lykke til!

Negativ sosial kontroll

Hva betyr egentlig negativ sosial kontroll?