Hva gjør IMDi i sosiale medier?

På www.imdi.no er hovedmålgruppen kommunene. I sosiale medier er målet å nå allmennheten i større grad. Likevel vil IMDi på Facebook og Instagram i høyeste grad også være relevant for deg som jobber med flyktninger.

Følg oss på Facebook

Vi bruker Facebook til å dele fagkunnskap fra IMDi, på en måte som er tilgjengelig for allmennheten. Vi bruker også denne kanalen til å bidra med fakta og informasjon ettersom temaer dukker opp i samfunnsdebatten. Dessuten deler vi informasjon om IMDis arrangementer, og deler andre relevante aktørers innhold. Hensikten er å nå allmennheten med informasjon og kunnskap om integreringsfeltet.

Følg oss på Twitter

Vi bruker Twitter til å promotere og dele fagkunnskap fra IMDi. Vi tvitrer debattinnlegg og andre ytringer i andre medier der IMDi-ansatte har vært involvert. Hensikten er å spre fagkunnskap og anbefalinger.

Følg oss på Instagram

På Instagram viser vi frem hverdagen hos oss og våre samarbeidspartnere i alt dets mangfold, på tvers av regionene. Dette er en kanal der du kan se glimt fra konferanser, møter, kurs og andre arrangementer.

Følg oss på LinkedIn

På LinkedIn publiseres ledige stillinger, samt lenker til artikler og andre publiseringer på LinkedIn knyttet til mangfold i arbeidslivet. Dette er for eksempel forskningsrapporter, debattinnlegg, informasjon om aktuelle seminarer og arrangementer, samt andre relevante nyheter.

Greit å vite:

  • Etter norsk lov kan vi ikke drive saksbehandling i sosiale medier. Spørsmål om konkrete saker må du rette til IMDi til post@imdi.no. Sosiale medier er en kanal for generell informasjon, og ikke enkeltsaker. Sensitiv informasjon om deg selv eller andre må aldri legges ut. Slike innlegg vil bli slettet.
  • Vi ønsker å tilrettelegge for en saklig debatt i sosiale medier, men vil ikke nødvendigvis delta i alle debatter selv.
  • Vi svarer så godt vi kan på generelle henvendelser innenfor kontortiden, som er mellom 09:00 og 15:00. Utenfor dette tidsrommet følger vi med på aktiviteten på sidene vår. Trenger du et raskt svar på noe, anbefaler vi deg å ta kontakt med IMDi per telefon eller e-post.
  • Journalister kan som tidligere nå oss på e-post presse@imdi.no eller telefon 91 75 53 51. For hastehenvendelser utenfor kontortid, kontakt direktør for samfunnskontakt Katarina Heradstveit, telefon 98 63 11 31.

Nyhetsbrev

Få de viktigste oppdateringene fra IMDi direkte i innboksen din. Vi informerer om endringer i lovverk, kurs og arrangementer, nyheter og nye rapporter.

Ugyldig e-postadresse.