Invitasjon til Samling: Samarbeid om Introduksjonsprogram Vestfold og Telemark

IMDi inviterer deg som er programrådgiver eller leder i kommunene i Vestfold og Telemark til en kompetansehevende samling om introduksjonsprogrammet.

Sist oppdatert: 2. mars 2023

Tidspunkt

18.-19. april 2023 Legg i kalender

Sted

Thon Hotel Høyers, Skien Se på kart

Arrangør

IMDi, i samarbeid med Vestfold og Telemark fylkeskommune og NAV. Send e-post til arrangør

Påmelding Ekstern lenke Påmeldingsfrist: 4. april 2023

På bakgrunn av høye ankomster av fordrevne fra Ukraina, ble samtlige kommuner i landet anmodet om å bosette i 2022 og 2023. Dette innebærer at det er mange kommuner som ikke har tilbudt introduksjonsprogram etter integreringsloven tidligere. IMDi tilby derfor kompetansehevende samlinger fordelt utover i landet, i samarbeid med fylkeskommunene og NAV. Vestfold og Telemark er nummer to i rekken.

Under samlingen vil du få en innføring i integreringsloven, samarbeid med fylkeskommunen og andre sentrale aktører, samarbeid med NAV med særlig fokus på korte, arbeidsrettede kvalifiseringsløp, og arbeid med ulike case. Samlingen er i regi av IMDi, i samarbeid med fylkeskommunen og NAV.

Hovedmålgruppen for denne samlingen er nyansatte programrådgivere og ledere i Vestfold og Telemark og vil bli prioritert, men mer erfarne ansatte er også velkommen til samling ved kapasitet. 

Dersom samlingen blir fullbooket forbeholder vi oss retten til å kunne prioritere deltakelse slik at alle kommuner får en representant. Det kan da være at kommuner som har meldt på mange deltakere må prioritere hvem som skal få delta. De det gjelder vil vi kontakte direkte. 

Program for dagen vil bli lagt ut senere, men tema vil være rammene for introduksjonsprogrammet, med særlig fokus på arbeidsrettet introduksjonsprogram.

Tidspunkt for samlingen:

  • Tirsdag 18.april kl. 10.00 - 16.30, med felles middag kl. 18.00
  • Onsdag 19.april kl. 09.00 - 14.30

IMDi dekker deltakeravgift og felles middag på kvelden. Kommunene må selv bestille og dekke reisekostnader og ev. overnatting.

Fant du det du lette etter?