Statistikk

IMDi bruker statistikkverktøyene Google Analytics og Siteimprove til å samle inn statistikk om hvordan imdi.no blir brukt slik at vi kan utvikle og forbedre nettstedet vårt. Informasjonen som samles inn sier noe om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel antall sidevisninger, antall besøk, hvordan de kom inn på nettstedet og informasjon om nettleser.

Vi har skrudd på funksjonen «anonymizeIP» for at IP-adressen din ikke blir lagret hos Google og Siteimprove.

Informasjonskapsler (cookies)

De fleste nettsteder i dag bruker informasjonskapsler. Dette er en tekstfil som, ved besøk på et nettsted, legges i din nettlesers minne.

IMDis nettsted bruker informasjonskapsler. Vi gjør dette for å forbedre brukeropplevelsen, og vi samler inn besøksstatistikk via standard verktøy for dette, som vi benytter for å gjøre nettstedene våre bedre for deg som bruker.

Dette nettstedet benytter følgende informasjonskapsler:

  • _ga og _gid: Google Analytics, webstatistikk
  • Nmstat, siteimproveses, hubspotutk og _hstc: Siteimprove, webstatistikk

Ved å besøke vårt nettsted samtykker du i at vi setter informasjonskapsler i din nettleser. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du trekke tilbake ditt samtykke. Dette gjør du ved å endre innstillingene i nettleseren. Vær imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at nettstedet vårt ikke fungerer optimalt.

For mer informasjon, se nettvett.no: Slik administrerer du bruken av administrasjonskapsler (cookies).

Nyhetsbrev

 

Kurs og seminarer

Når du melder deg på arrangementer, ber vi deg registrere navn, organisasjon, e-post, mobilnummer og stilling.  Fakturareferanse registreres når arrangementet har deltakerpris. Med unntak av navn og organisasjon, som kan bli delt med deltakere på arrangementet du deltar på via deltakerlister, deles opplysningene ikke med andre. Listene slettes etter gjennomført seminar eventuelt etter evaluering av seminar/kurs. 

Direktesending

På mange av våre arrangementer har vi direktesending/streaming. Det innhentes særskilt samtykke fra den eller de som presenterer temaer. Når du bruker avspilleren samler den inn trafikkdata som blant annet viser hvor mange og hvor lenge du ser på direktesendingen.

Videoavspilling

IMDi bruker hovedsakelig videoavspillertjenesten Vimeo, men det forekommer også at vi bruker Youtube. Både Vimeo og Youtube samler inn data når du spiller av en video. Dataene brukes til å finne ut hvem og hvor lenge videoene blir brukt.