Fagverksted 2024 Gardermoen

Årets Fagverksted vil ha innovasjon som en rød tråd. Gjennom aktuelle temaer fra hovedscenen og parallelle sesjoner i form av læringsverksteder og krasjkurs, skal Fagverkstedet inspirere og bidra til erfaringsdeling på tvers av kommuner.

Sist oppdatert: 21. juni 2024

Tidspunkt

4.-5. september 2024 Legg i kalender

Sted

Quality Airport Hotel Gardermoen Se på kart

Arrangør

IMDi Send e-post til arrangør

Pris

Full deltakelse: Inkluderer deltakelse på alt innhold på fagverkstedet, samt middag og hotellovernatting kroner 2000. Deltakelse uten middag og overnatting kroner 1100.

I år vil Fagverksted arrangeres både i Trondheim og på Gardermoen, men programmet vil være det samme på begge steder. Dere kan derfor velge det stedet som er mest praktisk for dere å reise til.

 

Arrangementet er fullt!

Fagverksted på Gardermoen er fulltegnet.

Mer informasjon om Fagverksted 2024

Fagverksted 2024 inneholder krasjkurs om nye utdanningsmuligheter for deltakere i introduksjonsprogram, migrasjonshelse og innovasjon. Læringsverkstedene presenterer ulike kommuner og deres nytenkende arbeid om kvalifisering. Du kan lese mer om hva de ulike krasjkursene og læringsverkstedene inneholder under påmeldingsknappen. Du kan melde deg på inntil tre ulike læringsverksted/krasjkurs under konferansen.

Målgruppen for konferansen er programrådgivere, flyktningkonsulenter, lærere og andre som jobber med introduksjonsprogrammet.

Fagverksted på Gardermoen åpner med registrering 4. september 10.00 og avsluttes 5. september 15.00.

Innledere og program Fagverksted 2024

Fant du det du lette etter?