Søkekriterier (åpne / lukke)
Arkivert

Gammelt innhold vises ikke i utlistingen. Huk av for å vise funn fra arkiverte nyheter.

24 sak(er)

 • Nytt bosettingssystem er lansert

  IMDi vil fra nå sende forespørsler til kommunene om å bosette konkrete personer gjennom det nye bosettingssystemet. Kommunene må logge inn for å motta og svare på forespørslene. De kan også melde inn ledige plasser for enslige mindreårige.

  24. mai 2017

 • Fagverksted 2017: utdanningsveier til arbeid

  Til høsten kan du som jobber med å kvalifisere flyktninger og innvandrere lære mer om utdanningsrettede kvalifiseringsløp og dele erfaringer med andre. Program og påmelding kommer i august, men sett av tid allerede nå.

  27. april 2017

 • Trondheim vant bosettingsprisen

  Trondheim kommune har fått bosettingsprisen 2016 for sin imponerende innsats for å bosette og integrere flyktninger. Resultatet føyer seg inn i rekken av høy og stabil bosetting over flere år.

  26. april 2017

 • Endringer i bosettingsarbeidet etter 2. mai

  Fra 2. mai må kommunene rette henvendelser om fordeling av flyktninger til kontaktsenter for IMDinett. Kommunene må også melde inn ledig kapasitet for enslige mindreårige gjennom kontaktsenteret.

  25. april 2017

 • Informasjonsbrev om opplæring i norsk og samfunnskunnskap

  IMDi har publisert oppdaterte informasjonsbrev om opplæring i norsk og samfunnskunnskap. Det er tre ulike brev som kan lastes ned og sendes ut til innbyggere i kommunen. Brevene foreligger på 17 språk samt nynorsk.

  11. april 2017

 • Forsinket utbetaling av tilskudd

  Etter planen skulle første terminutbetaling av særskilt tilskudd ved bosetting av enslige mindreårige flyktninger for 2017 skje ved utgangen av mars. På grunn av endringer i IMDis saksbehandlingssystem er dette dessverre noe forsinket.

  7. april 2017

 • Nytt bosettingssystem utsatt

  IMDi utsetter lansering av det nye bosettingssystemet for å gjøre nødvendig testing og andre forberedelser. Systemet skal etter planen lanseres før sommeren,  og arbeidet med bosetting fortsetter som tidligere fram til systemet er klart for bruk.

  30. mars 2017

Vis flere