• Seminar om bosetting av enslige mindreårige (Hedmark)

  Arrangør: IMDi Indre Øst

  For mange kommuner vil bosetting av flere enslige mindreårige bety nye oppgaver og ansvar. IMDi Indre Øst inviterer til seminar om dette.

  11. februar 2016 09.00-14.00
  Scandic Hotel Ringsaker, Olrud
 • Seminar om bosetting av enslige mindreårige (Oppland)

  Arrangør: IMDi indre øst

  For mange kommuner vil bosetting av flere enslige mindreårige bety nye oppgaver og ansvar. IMDi Indre Øst inviterer til seminar om dette.

  12. februar 2016 09.00-14.00
  Quality Hotell Strand, Gjøvik
 • Arbeidsseminar om bosetting av einslege mindreårige

  Arrangør: Fylkesmannen i Hordaland og IMDi

  Talet på einslege mindreårige som skal busettast aukar mykje i 2016. Mange kommunar i Hordaland skal busette denne gruppa for fyrste gong. IMDi og Fylkesmannen vil difor arrangere eit arbeidsseminar 23. februar der einslege mindreårige er tema.

  23. februar 2016 09.00-14.30
  Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen, Bergen
 • Samhandling om integrering - fylkeskonferanse i Østfold

  Arrangør: IMDi Øst, Fylkesmannen i Østfold og KS

  Denne konferansen skal gi kommuneledere i Østfold mer kunnskap om integrering av flyktninger. Skole og utdanning, enslige mindreårige og samarbeid med næringslivet og frivillighet er hovedtemaer for konferansen.

  1. mars 2016 08.00-14.00
  Quality hotel, Sarpsborg
 • Lederkonferanse om bosetting og integrering (Oslo og Akershus)

  Arrangør: IMDi Øst, Fylkesmannen i Oslo og Akershus og KS

  Denne konferansen skal gi kommuneledere i Oslo og Akershus mer kunnskap om integrering av flyktninger. Skole og utdanning, enslige mindreårige og samarbeid med næringslivet og frivillighet er hovedtemaer for konferansen.

  2. mars 2016 08.00-14.00
  Oslo, KS konferansesenter
 • Informasjonsmøte om ICDP-veilederopplæring

  Arrangør: IMDi

  Mange kommuner har gode erfaringer med å tilby foreldreveiledning (ICDP) til deltakere i introduksjonsprogram. På dette møtet får kommuneansatte i Oslo, Akershus, Vestfold og Østfold vite mer om foreldreveiledningen og om opplæring til veiledere.

  25. april 2016 08.00-12.00
  IMDi, Tollbugata 20, Oslo
 • Maihaugenkonferansen 2016

  Arrangør: IMDi Indre Øst, Fylkesmannen i Oppland, NAV Oppland

  Konferansen er en samlende arena for de som jobber med de fleste aspekter ved bosetting og inkludering. Dette er tiende gang konferansen arrangeres, og årets tittel er "Hverdagsintegrering: å knekke nøtter og løse koder".

  11.-12. mai 2016
  Maihaugen, Lillehammer
 • Regional fagkonferanse om integrering

  Arrangør: IMDi og Hammerfest kommune

  IMDi Nord og Hammerfest kommune byr på to dager med faglig påfyll, nettverksbygging og ideutveksling til deg som jobber med bosetting og integrering i Nordland, Troms og Finnmark.

  11.-12. mai 2016
  Arktisk kultursenter, Strandgata 30, Hammerfest
 • Lunsjmøte: Familiegjenforening i eksil

  Lansering av ny veileder for ansatte i helse- og sosialtjenesten på Litteraturhuset i Oslo. Fagpersoner vil belyse temaet familieinnvandring fra ulike innfallsvinkler og innlede til diskusjon.

  2. juni 2016 10.00-12.30
  Litteraturhuset i Oslo
 • Hverdagsintegrering: Hva skal til?

  Hva skal til for at nye innbyggere blir en del av lokalsamfunnet? Trenger vi bedre politikk fra statens side, eller er det kommunene som må ta mer ansvar? Hvilken rolle kan frivillig sektor spille? Hvordan kan forsknings- og utviklingsmiljøer bidra?

  17. august 2016 06.30-09.00
  Arendal kultur- og rådhus
 • Kunnskapsseminar: Nye innbyggere gir verdiskaping og nye muligheter

  På dette seminaret får du ny kunnskap som kan bidra til at din kommune jobber bedre med å inkludere innvandrere i arbeidsliv og samfunnsliv. Forskere, politikere og de som jobber med integrering og inkludering i praksis deler kunnskap og erfaringer.

  28. september 2016 07.00-14.00
  Kimen Kulturhus, Stjørdal
 • IMDi Indre Østs regionale konferanse (fulltegnet)

  Konferansen er et samlingspunkt for de som jobber med flyktninger og innvandrere i Hedmark, Oppland og Buskerud. Tittelen på årets konferanse er «Flere skal i arbeid», og tema er kvalifisering og sysselsetting. Konferansen er nå fulltegnet.

  28.-29. september 2016
  Quality Hotel Strand, Gjøvik
 • Veien til arbeid: Fagverksted for programrådgivere med flere (fulltegnet)

  Jobber du med kvalifisering av flyktninger og innvandrere? Som en del av sitt flerårige kompetansehevingsprogram, arrangerer IMDi i høst fagsamlinger under tittelen "Fagverksted 2016: Veien til arbeid". Bli med på et spennende utviklingsarbeid!

  11.-12. oktober 2016
  Clarion Hotel & Congress Oslo Airport
 • Kompetanseløft – bosetting av enslige mindreårige flyktninger

  Seminaret er modul 2 av et kompetanseløft for kommuner som skal bosette enslige mindreårige flyktninger for første gang. Tilbudet gjelder for kommuner i regionene Indre Øst og Øst. Det er noen få ledige plasser igjen så vær rask hvis du ønsker plass.

  12.-13. oktober 2016
  Røde Kors konferansesenter, Oslo
 • Fagverksted "Veien til arbeid" i IMDi Sør

  Jobber du med kvalifisering av flyktninger og innvandrere? Som en del av sitt flerårige kompetansehevingsprogram, arrangerer IMDi i høst fagsamlinger under tittelen "Fagverksted 2016: Veien til arbeid". Bli med på et spennende utviklingsarbeid!

  17.-18. oktober 2016
  Kragerø Resort
 • Veien til arbeid: Fagverksted for programrådgivere med flere

  Jobber du med kvalifisering av flyktninger og innvandrere? Vil du bli med på et spennende utviklingsarbeid? I høst arrangerer IMDi regionale fagsamlinger under tittelen "Fagverksted 2016: Veien til arbeid".

  17.-18. oktober 2016
  Scandic Ishavshotel, Tromsø
 • Fagverksted "Veien til arbeid" i Bodø

  Jobber du med kvalifisering av flyktninger og innvandrere? Vil du bli med på et spennende utviklingsarbeid? I høst arrangerer IMDi regionale fagsamlinger under tittelen "Fagverksted 2016: Veien til arbeid". Det er fortsatt noen få ledige plasser!

  26.-27. oktober 2016
  Scandic Havet, Bodø

Vis flere Skjul tidligere kurs og arrangementer