Nå vet alle det

Jeg er redd for hva som vil skje med familien min.

To gutter som omfavner hverandre

En ny start – trodde jeg


Da jeg kom til Norge trodde jeg at alt skulle bli okay, at her kunne jeg være meg selv.
I starten var jeg glad, alle virket så snille, jeg lærte norsk og fikk venner. Lærerne sa at jeg var flink. De sa til meg at «I Norge kan du bli hva du vil bare du står på». Så jeg sto på. Men jeg savnet familien min da, særlig mamma og lillebroren min, Hassan. Men jeg måtte jo dra fra dem… Hadde jeg blitt boende, så ville jeg ha brakt skam over æren til familien, og utsatt meg selv og de for fare.

Fine jenter og tøffe gutter


Det er mange fine jenter i Norge, jeg fikk mange venninner, de var liksom søstrene mine og vi kunne snakke om alt mulig på en måte, og vi lo masse. Jeg tror noen av jentene så på meg som noe mer enn en bror, men de visste jo ikke at jeg ikke så på dem på samme måte.

Gutta var liksom mer sånn tøffe og kule av seg. Jeg hadde egentlig ingen venner som var gutter. Helt til jeg traff Jon. Jeg hang i kantina en dag og plutselig var han bare der og begynte å prate. Det sa pang! Også var vi venner.

Jeg er din


Jon kalte oss for tvillingsjeler. Jeg ble så glad, da han sa det. Liksom som det kriblet i hele kroppen. Vi var forelsket i hverandre. Men det var ikke noe vi snakket om, vi trengte det liksom ikke det, vi bare visste..

En kveld hooka vi bare opp. Det var deilig, men samtidig skummelt, tenk hvis noen fikk vite om det! I hjertet mitt hadde jeg dårlig samvittighet da, tenkte på familien og sånn.. En dag sa Jon: «Kom igjen, vi gjør det på doen» Jeg svarte sånn: «Hva, er du gal i hodet!» Men så tenkte jeg: «Shit, vi gjør det!» Faen ass, det skulle vi aldri ha gjort!

Hva faen skjer nå?


Mens vi holdt på, så var plutselig Tom der, sammen med Stian og de andre. De bare ropte og lo sånn ekkelt, og da så jeg det: De drev og filmet oss! Dagene etter turte jeg bare ikke gå på skolen. Jon ringte 100 ganger, men jeg orket ikke snakke med han, jeg skrudde av telefonen og tenkte at: «Nå dør jeg». Etter hvert kom Jon på døra og jeg lukka opp. Det var mer enn krise: «Alle» hadde sett filmen!

Men så kommer det mest sinnsyke som har skjedd! Ahmed hadde chatta med en dude fra hjembyen vår og han hadde også sett filmen! Nå kommer hele slekta og sånn ca alle fra hjembyen få vite hva jeg har gjort! Hva skjer med mamma og Hassan nå? Det er krise! Jeg har ødelagt alt! Hva skal jeg gjøre?

 

bubble-tekstboks
Du er trygg hos meg

Kjenner du deg igjen?

Har du opplevd at noen har spredt uønskede bilder av deg på nettet og sosiale medier?

Ta kontakt med en rådgiver eller en voksen som du stoler på.
Det er viktig å handle raskt for å stoppe videre spredning av bildene og videoene.
Du må ta skjermbilder og dokumentere hvem som har det, hvor og når.
Gi også beskjed til de som har laget appen og eller nettstedet.

Les mer om dette her; https://www.politiet.no/rad/trygg-nettbruk/delbart/

Mine rettigheter

Legning og identitet

Barn har rett til respekt for sin legning og personlige identitet. Diskriminering eller trakassering på grunn av seksuell orientering er forbudt. Med trakassering menes handlinger, unnlatelser eller ytringer som har som formål eller virkning å være krenkende, skremmende, fiendtlige nedverdigende eller ydmykende.

Diskriminering på grunn av kjønn, graviditet, permisjon ved fødsel eller adopsjon, omsorgsoppgaver, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse, seksuell orientering, kjønnsidentitet, alder er kombinasjoner av disse grunnlagene er forbudt.