Bosettingsuken 2020

Tema: Overføringsflyktninger – hvem er de og hvor skal de? Fra flyktning til deltaker i norsk arbeid- og samfunnsliv.

Sist oppdatert: 14. november 2020

Tidspunkt

9.-13. november 2020 Legg i kalender

Sted

Webinar

Arrangør

IMDi

Påmelding Ekstern lenke

I år arrangerer IMDi den årlige kommunesamlingen som en digital sending, som vi har kalt Bosettingsuken. Tidligere NRK-profil, Erik Wold, tar oss stødig og engasjert gjennom dagene. Denne uken vil du ikke gå glipp av!

Bosettingsuken går over 5 dager i tidsrommet 9.-13. november (uke 46), klokken 09:00–10:00 hver dag.

Vi har hentet inn fagpersoner, som sammen med Erik Wold tar opp dagsaktuelle temaer og gir nyttig informasjon til deg som arbeider med og for flyktninger i Norge. Vi vil i løpet av Bosettingsuken også avsløre de tre finalistene til Bosettings- og integreringsprisen, og kåre den endelige vinneren ved ukeslutt.

Innholdet i Bosettingsuken er relevant for deg som jobber med eller for flyktninger, i førstelinjen eller på systemnivå, eller som bare ønsker å vite mer om flyktninger og hvordan Norge arbeider med bosetting og integrering. Særlig relevant er innholdet for deg som arbeider i flyktningtjenesten, voksenopplæringen, NAV (kommune, stat, fylke), innen skole- og helsetjenester, fylkeskommune eller hos fylkesmannen.

Sett av datoene for Bosettingsuken 2020. Vi starter mandag 9. november klokken 09.00. Alt du trenger for å se sendingene er PC og internettilgang.

Fant du det du lette etter?