Fagverksted 2022: Rustet for framtiden! Samarbeid om kvalifisering

Årets Fagverksted setter søkelys på hvordan kommuner, sivilsamfunnet og arbeidsgivere samarbeider om å bygge gode kvalifiseringsløp for ulike deltakere i introduksjonsprogrammet.

Sist oppdatert: 1. oktober 2022

Tidspunkt

28.-29. september 2022 Legg i kalender

Sted

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Arrangør

IMDi

Gjennom presentasjon av aktuelle temaer fra plenumssal og parallelle sesjoner i form av læringsverksteder, skal fagverkstedet inspirere og bidra til erfaringsdeling på tvers av kommuner. Årets fagverksted inneholder også krasjkurs knyttet til integreringsloven og midlertidig regelverk for nye og gamle bosettingskommuner.

Målgruppen for konferansen er programrådgivere, flyktningkonsulenter, lærere og andre som jobber med introduksjonsprogrammet.

Deltakelse kan være både fysisk og digital:

  • Fysisk deltakelse (kroner 1750,-) inkluderer deltakelse på alt innhold på fagverkstedet, samt middag og hotellovernatting. Fullt
  • Fysisk deltakelse uten middag og overnatting (kroner 900,-). Fullt
  • Digital deltakelse (kroner 500,-) inkluderer tilgang på presentasjoner fra plenumssal og krasjkurs knyttet til integreringsloven. Øvrige læringsverksteder vil ikke inngå i digital deltakelse. Påmelding til og med 22. september til fagverksted@imdi.no.

Årets fagverksted åpner med registrering 28. september 10.00 og avslutter 29. september 14.30.

Program

Fant du det du lette etter?