Invitasjon til samling: Samarbeid om introduksjonsprogram

IMDi inviterer deg som er programrådgiver eller som leder arbeidet med introduksjonsprogrammet i kommunene i Rogaland til en kompetansehevende samling.

Sist oppdatert: 18. mars 2023

Tidspunkt

15.-16. mars 2023 Legg i kalender

Sted

Quality Hotel Residence Sandnes

Arrangør

IMDi, i samarbeid med Rogaland fylkeskommune, KS og NAV. Send e-post til arrangør

Pris

IMDi dekker deltakeravgift og felles middag på kvelden. Kommunene må selve bestille og dekke reisekostnader og eventuell overnatting.

På bakgrunn av høye ankomster av fordrevne fra Ukraina, ble samtlige kommuner i landet anmodet om å bosette i 2022 og 2023. Dette innebærer at det er mange kommuner som ikke har tilbudt introduksjonsprogram etter integreringsloven tidligere. IMDi tilby derfor kompetansehevende samlinger fordelt utover i landet, i samarbeid med fylkeskommunene, KS og NAV. Først ut er Rogaland.

Under samlingen vil du få en innføring i integreringsloven, samarbeid med fylkeskommunen og andre sentrale aktører, samarbeid med NAV med særlig fokuskorte, arbeidsrettede kvalifiseringsløp, og arbeid med ulike case. Samlingen er i regi av IMDi, i samarbeid med fylkeskommunen, KS og NAV.  

Hovedmålgruppen for denne samlingen er nyansatte programrådgivere og ledere i Rogaland. Dersom det er ledige plasser, er også mer erfarne ansatte velkommen til samling.

Dersom samlingen blir fullbooket forbeholder vi oss retten til å kunne prioritere deltakelse slik at alle kommuner får en representant. Det kan da være at kommuner som har meldt på mange deltakere må prioritere hvem som skal få delta. De det gjelder vil vi kontakte direkte. 

Program for dagen vil bli lagt ut senere, men tema vil være rammene for introduksjonsprogrammet, med særlig vekt på korte arbeidsrettede introduksjonsprogram. 

IMDi dekker deltakeravgift og felles middag på kvelden. Kommunene er selv ansvarlig for å dekke reisekostnader og ev. overnatting.

 

Tidspunkt for samlingen:

  • Onsdag 15.mars kl. 10.00-16.30, med felles middag kl. 18.00
  • Torsdag 16.mars kl. 09.00-14.30
Fant du det du lette etter?