Invitasjon til samling: Samarbeid om Introduksjonsprogram for kommuner i NAVs region Vest-Viken

IMDi inviterer deg som er programrådgiver eller leder i kommunene i i NAVs region Vest -Viken til en kompetansehevende samling om introduksjonsprogrammet.

Sist oppdatert: 17. juni 2023

Tidspunkt

14.-15. juni 2023 Legg i kalender

Sted

Sandvika - Thon Hotell Oslofjord Se på kart

Arrangør

IMDi, i samarbeid med Viken fylkeskommune, KS og NAV. Send e-post til arrangør

Påmelding Ekstern lenke Påmeldingsfrist: 30. mai 2023

Dette vil si kommunene i nye Buskerud fylke, samt kommunene Asker og Bærum.

Vi gjennomfører også en samling for kommunene som tilhører NAV region Øst -Viken

På bakgrunn av høye ankomster av fordrevne fra Ukraina, ble samtlige kommuner i landet anmodet om å bosette i 2022 og 2023. Dette innebærer at det er mange kommuner som ikke har tilbudt introduksjonsprogram etter integreringsloven tidligere. IMDi tilby derfor kompetansehevende samlinger fordelt utover i landet, i samarbeid med fylkeskommunene, KS og NAV.

Under samlingen vil du få en innføring i integreringsloven, samarbeid med fylkeskommunen og andre sentrale aktører, samarbeid med NAV med særlig fokus på korte, arbeidsrettede kvalifiseringsløp, og arbeid med ulike case.
Hovedmålgruppen for denne samlingen er programrådgivere og ledere i Vest-Viken. Nyansatte vil bli prioritert, men mer erfarne ansatte er også velkomne til å melde seg på samlingen.

Dersom samlingen blir fullbooket forbeholder vi oss retten til å kunne prioritere deltakelse slik at nyansatte får delta, samt at alle kommuner får deltatt med representanter. Det kan da være at kommuner som har meldt på mange deltakere må prioritere hvem som skal få delta. De det gjelder vil vi kontakte direkte.

Program for dagen vil bli lagt ut senere, men tema vil være rammene for introduksjonsprogrammet, med særlig fokus på arbeidsrettet introduksjonsprogram.

Tidspunkt for samlingen:

  • Onsdag 14. juni kl. 10.00-16.30, med felles middag kl. 18.00
  • Torsdag 15. juni kl. 09.00-14.30

IMDi dekker deltakeravgift og felles middag på kvelden. Kommunene må selve bestille og dekke reisekostnader og eventuell overnatting.

Fant du det du lette etter?