Samarbeid om introduksjonsprogram Møre og Romsdal

IMDi inviterer deg som er programrådgiver eller leder i kommunene i Møre og Romsdal til en kompetansehevende samling om introduksjonsprogrammet.

Sist oppdatert: 9. september 2023

Tidspunkt

6.-7. september 2023 Legg i kalender

Sted

Scandic Seilet, Molde

Arrangør

IMDi i samarbeid med Møre og Romsdal fylkeskommune, KS og NAV Send e-post til arrangør

Påmelding Ekstern lenke Påmeldingsfrist: 23. august 2023

På bakgrunn av høye ankomster av fordrevne fra Ukraina, ble samtlige kommuner i landet anmodet om å bosette i 2022 og 2023. Dette innebærer at det er mange kommuner som ikke har tilbudt introduksjonsprogram etter integreringsloven tidligere. IMDi tilbyr derfor kompetansehevende samlinger fordelt utover i landet, i samarbeid med fylkeskommunene, KS og NAV.

Under samlingen vil du få en innføring i integreringsloven, samarbeid med fylkeskommunen og andre sentrale aktører, samarbeid med NAV med særlig fokus på korte, arbeidsrettede kvalifiseringsløp, og arbeid med ulike case.

Program for dagen vil bli lagt ut senere, men tema vil være rammene for introduksjonsprogrammet, med særlig fokus på arbeidsrettet introduksjonsprogram.

Hovedmålgruppen for denne samlingen er programrådgivere og ledere i Møre og Romsdal. Nyansatte vil bli prioritert, men mer erfarne ansatte er også velkomne til å melde seg på samlingen.

Dersom samlingen blir fullbooket forbeholder vi oss retten til å kunne prioritere deltakelse slik at nyansatte får delta, samt at alle kommuner får deltatt med representanter. Det kan da være at kommuner som har meldt på mange deltakere må prioritere hvem som skal få delta. De det gjelder vil vi kontakte direkte.  

Tidspunkt for samlingen:

  • Onsdag 06.september kl. 10.00-16.30, med felles middag kl. 18.00
  • Torsdag 07. September kl. 09.00-14.30

IMDi dekker deltakeravgift og felles middag på kvelden. Kommunene må selv bestille og dekke reisekostnader og eventuell overnatting.

 

Fant du det du lette etter?