Ny kompetansepakke er lansert

IMDi har utviklet digitale kompetansepakker med ulike tema rettet mot programrådgivere og andre som jobber med introduksjonsprogrammet. Kompetansepakkene finner du på Fagressurs for introduksjonsprogrammet.

Sist oppdatert: 26. april 2023

Kompetansepakkene er digitale og ligger lett tilgjengelig på Fagressurs for introduksjonsprogrammet.

De er inndelt etter tema og inneholder ulike tekster, filmer og refleksjonsspørsmål. Tanken bak kompetansepakkene er at dere som avdeling/team kan gjøre dette i fellesskap. Kompetansepakkene kan gjennomføres i et avdelingsmøte eller når dere selv mener det er best å sette av tid til kompetanseheving. Dere får på denne måten en felles faglig forankring i kommunen, tid til å reflektere over ulike problemstillinger i fellesskap og mulighet til å tilpasse innholdet til lokale forhold.

 

Først ut av kompetansepakkene var «Juridisk kompetanse» som ble lansert i desember 2022. Nå lanseres kompetansepakken «Programrådgivers koordineringsrolle» og i februar kommer kompetansepakken «Migrasjonshelse».

 

IMDi håper at kompetansepakkene kan være et nyttig verktøy for kommuner med både nye og mer erfarne programrådgivere, og ønsker dere lykke til med arbeidet!  Kompetansepakkene finner dere her: Kompetansepakker | Introduksjonsprogrammet (imdi.no)

 

Fant du det du lette etter?