Nasjonal konferanse om negativ sosial kontroll og æresrelatert vold

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) inviterer til nasjonal konferanse om negativ sosial kontroll og æresrelatert vold 25. og 26. april 2024, på Clarion Airport Hotel på Gardermoen. 

Sist oppdatert: 22. februar 2024

Tidspunkt

25.-26. april 2024 Legg i kalender

Sted

Clarion Airport Hotel Gardermoen Se på kart

Arrangør

IMDi

Pris

1.500,- / 1.000,-

Påmelding Ekstern lenke Påmeldingsfrist: 20. mars 2024

IMDi prioriterer arbeidet med å forebygge og bekjempe negativ sosial kontroll og æresrelatert vold høyt. Formålet med konferansen er å bidra til å styrke forståelsen av negativ sosial kontroll og æresrelatert vold og formidle kunnskap om hvordan dette påvirker utsattes liv og hverdag. Vi ønsker også å skape en sterkere bevisstgjøring rundt tematikken og hvordan forebygge at noen utsettes.

Vi vil løfte frem nye perspektiver og vil i den anledning invitere både nasjonale og internasjonale stemmer til å holde innlegg og fremme ulike perspektiver på fagfeltet.  

Målgruppen for konferansen er IMDis eget hjelpeapparat og fagpersoner, samarbeidspartnere hos andre sektormyndigheter, tjenesteapparatet i kommuner, sentrale byråkrater, frivillige organisasjoner, toneangivende enkeltpersoner og offentligheten. 

Deltakelse begge dager med middag og overnatting koster 1.500,-  og deltakelse begge dager uten middag og overnatting koster 1.000,-.

Fant du det du lette etter?