Bosettingsuka 2021: Vellykket bosetting for hele familien

Bosettingsuka 2021 består av fem sendinger - hver dag fra mandag til fredag i uke 42. Årets tema er "Vellykket bosetting for hele familien".

Sist oppdatert: 23. oktober 2021

Tidspunkt

18.-22. oktober 2021 Legg i kalender

Sted

Webinar

Arrangør

IMDi

Hva kjennetegner vellykket bosetting? På Bosettingsuka 2021 vil du møte dyktige fagfolk som sammen med programleder Erik Wold tar opp dagsaktuelle temaer om flyktninger, bosetting og integrering i Norge. Bosettingsuka går over 5 dager fra 18. til 22. oktober, med daglige digitale sendinger mellom klokken 9 og 10.

I år har vi valgt å kalle programmet «Vellykket bosetting for hele familien», og vi skal blant annet høre mer om negativ sosial kontroll, frivillighet og hvordan se barna i bosettingsarbeidet. Vi skal også få høre hva personer som selv har opplevd å komme til Norge mener er viktig for å lykkes med bosetting- og integreringsarbeidet.

Bosettingsuka er relevant for deg som jobber med eller for flyktninger, som for eksempel i flyktningtjenesten, voksenopplæringen, frivillige organisasjoner, NAV eller skole- og helsetjenester. Bosettingsuka er også relevant for deg som ønsker å lære mer om flyktninger og hvordan Norge jobber med bosetting og integrering.

Gikk du glipp av sendingene? Nå kan du alle fem sendingene i opptak.

Fant du det du lette etter?