Fagverksted 2023 - På lag med arbeidsgiver!

Arrangementet er nå fullbooket. Påmeldingen til digital deltakelse er fortsatt åpen.

Sist oppdatert: 19. oktober 2023

Tidspunkt

17.-18. oktober 2023 Legg i kalender

Sted

Quality Airport Hotel Gardermoen Se på kart

Arrangør

IMDi Send e-post til arrangør

Pris

500,- for digital deltakelse

Program Fagverksted 2023

Om Fagverksted 2023

Årets Fagverksted setter søkelys på samarbeidet mellom kommuner og arbeidsgivere. Vi håper at dere gjennom denne konferansen får et godt grunnlag for å utforme gode kvalifiseringsløp for den enkelte flyktning – med arbeidsgiverne på laget.

Gjennom presentasjon av aktuelle temaer fra plenumssal og parallelle sesjoner i form av læringsverksteder, skal fagverkstedet inspirere og bidra til erfaringsdeling på tvers av kommuner. Årets fagverksted inneholder også krasjkurs knyttet til modulstrukturert opplæring for voksne og en økt spesielt rettet mot dere som arbeider som ledere i sektoren.

Målgruppen for konferansen er programrådgivere, flyktningkonsulenter, lærere og andre som jobber med introduksjonsprogrammet.

Deltakelse kan være både fysisk og digital:

  • Fysisk deltakelse (kroner 1750,-) inkluderer deltakelse på alt innhold på fagverkstedet, samt middag og hotellovernatting (fullbooket ved påmeldingsfrist).
  • Fysisk deltakelse uten middag og overnatting (kroner 900,-) (fullbooket ved påmeldingsfrist)
  • Digital deltakelse (kroner 500,-) inkluderer tilgang til presentasjoner fra plenumssal og krasjkurs knyttet til modulstrukturert opplæring for voksne. Øvrige læringsverksteder vil ikke inngå i digital deltakelse.

Årets fagverksted åpner med registrering 17. oktober kl. 10.00 og avsluttes 18. oktober kl. 15.00.

Les mer om Fagverksted. 

Fant du det du lette etter?