IMDis årskonferanse - sammen om integrering

På IMDis årskonferanse skal vi løfte blikket, få faglig påfyll, og sammen se på hvordan vi kan få til god integrering og inkludering i arbeidslivet. Vi spør; hvordan kan vi få flere kvinner med innvandrerbakgrunn i jobb? Påmeldingsfrist 11.11.

Sist oppdatert: 19. november 2022

Tidspunkt

17. november 2022 09.30-15.30 Legg i kalender

Sted

Clarion Hotel The Hub, Oslo

Arrangør

IMDi

Det har vært et spesielt år med rekordmange flyktningeankomster, høy inflasjon og samtidig lav arbeidsledighet. På IMDis årskonferanse skal vi løfte blikket, få faglig påfyll, og sammen se på hvordan se på hvordan vi kan få til god integrering og inkludering i arbeidslivet. Vi spør særskilt; hvordan kan vi få flere kvinner med innvandrerbakgrunn i jobb?

På scenen treffer dere Arbeids- og inkluderingsministeren, direktørene for Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi), Utlendingsdirektoratet (UDI), Statistisk sentralbyrå (SSB), og NAV, forskere, tenketankene Civita og Agenda, jurist og økonom Derya Incedursun med flere.

Vi skal også dele ut Bosettings- og integreringsprisen til en av de fem nominerte kommunene. Se mer om de nominerte her.

Journalist og programleder Noman Mubashir loser oss gjennom dagen. 

Målgruppen for årskonferansen er ledere og beslutningstakere i stat, kommune, fylkeskommune og nærings- og organisasjonsliv og andre interesserte.

 

Arrangementet er gratis. Påmelding er bindende. 

Se mer om program og meld deg på IMDis årskonferanse!

 

Spørsmål om konferansen kan rettes til konferansen@imdi.no

 

Fant du det du lette etter?