Er introduksjonsdeltakere i din kommune invitert til å besvare nasjonal brukerundersøkelse?

Pandemi og smittevern kan begrense opplæringen, men det er flere måter å tilrettelegge for at deltakere i introduksjonsprogrammet gjennomfører den nasjonale brukerundersøkelsen. Brukerundersøkelsen holdes åpen for besvarelser frem til 31. januar.

Sist oppdatert: 11. januar 2022

Undersøkelsen er tilgjengelig på 19 språk/dialekter, både som tekst og lyd. På denne måten kan mange deltagere i introduksjonsprogrammet gjennomføre undersøkelsen på egen hånd, og uten særlig behov for bistand. Deltakerne kan velge om de ønsker å besvare undersøkelsen på PC, nettbrett eller mobiltelefon.

Dersom din kommune ikke kan tilrettelegge for gjennomføring i et fysisk klasserom, kan dere gi veiledning i et digitalt klasserom. I tillegg kan kommunen sende deltakere en invitasjon til undersøkelsen på e-post eller SMS.

Kommuner som ennå ikke har meldt fra at de ønsker å delta, kan registrere en kontaktperson på imdi.no. Har din kommune behov for bistand til gjennomføring av undersøkelsen? IMDi hjelper gjerne til! Ta kontakt med Anne Edman eller Birger Solfjeld Pedersen.

Kommuner der minst 50 prosent av deltakerne besvarer undersøkelsen, er med i trekningen av nettbrett. Les mer om hvordan din kommune kan bli med i trekningen av nettbrett.

Eget webinar om oppfølging av besvarelsene

IMDi inviterer kommunene til webinar den 22. februar for veiledning om hvordan kommunene kan følge opp deltakernes besvarelser fra nasjonal brukerundersøkelse 2021. Formålet er å sikre høy kvalitet i kommunens introduksjonsprogram.

Undersøkelsen er åpen fram til 31. januar 2022, og skal bidra til utvikling og forbedring av introduksjonsprogrammet. Les mer om brukerundersøkelsen

Fant du det du lette etter?